Waterurn

Sinds de Waterurn op de markt is gekomen heeft u een echte keuze om de herinnering een plaats in uw leven te geven.waterurn water urn van asverwerking.nl

Deze gepatenteerde urn geeft – pas vanaf het moment dat u dat wilt – de as geleidelijk af aan de aarde.
Onzichtbaar en discreet. Op een plaats die gemarkeerd wordt door de prachtige, bronzen urn.

Het principe van de waterurn:
De water-urn is een bronzen bol die het regenwater doorlaat. In de water-urn kan de as van 2 overledenen worden ingebracht. Het regenwater komt in contact met de as. Door een speciaal systeem wordt de as heel geleidelijk met het water afgevoerd en opgenomen door het grondwater. Het duurt gemiddeld 10 jaar voordat de as volledig is afgegeven aan de aarde.

Omdat in de water-urn de as van 2 overledenen kan worden ingebracht, is het mogelijk om het proces van afgifte te blokkeren. het proces start pas als u dit door ons laat activeren. Dat kan meteen bij de montage door onze medewerkers of en een later stadium. Zo bepaalt u zelf vanaf welk moment de as afgegeven wordt aan de aarde.

De water-urn is standaard leverbaar in 2 kleuren Patina:  Brons en groen.
Andere patina is ook mogelijk, die worden dan op speciaal verzoek vervaardigd.

Inscriptie:
De water-urn kunt u door ons laten voorzien van een inscriptie. Deze wordt dan in de urn ingegraveerd. ook is het mogelijk om een granieten tegel onder de water-urn te monteren waar een afbeelding of inscriptie op aangebracht kan worden.

Beveiliging:
Na het plaatsen van de water-urn en het inbrengen van de as, kan de water-urn in principe niet meer geopend worden. Zo worden de veiligheid en discretie gewaarborgd. Alleen medewerkers kunnen de urn nog openen om het proces te starten, of voor een bijzetting. Als er een bijzetting is waarbij de inscriptie op de urn moet worden aangevuld, wordt er een tijdelijke bovenschaal geplaatst, die ervoor zorgt dat de as onbereikbaar blijft.

Door de water-urn, kunt u op uw tijd, op een persoonlijke manier omgaan met uw herinnering. Zo kunt u verdriet en vreugde blijvend delen. Het zal u rust geven dat er niemand in de toekomst moet gaan beslissen, wat doen we met de as.

Wij noemen dat:

” EEN NATUURLIJK AFSCHEID “